Succesverhaal van

Sportpaviljoen Borne

Sportpaviljoen Borne

“Je bent soms echt een tovenaar…..”

Jarenlang heeft Marc ons begeleid, zowel zakelijk als privé. Toen de markt begon te veranderen (o.a. online verkoop) heeft hij in overleg met ons de strategische positionering van onze winkel gewijzigd. We hebben ons businessmodel veranderd, waardoor kernwaarden als beleving, kwaliteit én hoge servicegraad als rode draad gingen dienen. Een goed en gefundeerd advies op het juiste moment dat ertoe heeft geleid dat we 1 van de best ‘presterende’ sportzaken van Nederland werden en vaak als voorbeeld werden aangehaald! Iets waar we tot de dag van vandaag trots op zijn. Vanwege het ontbreken van mogelijke opvolgers heeft Marc al 5 jaar voor de voorgenomen beëindiging van onze zaak een exit-strategie bedacht. Die lijn hebben we nauwkeurig en met gezonde focus gevolgd. Richting het einde van deze termijn heeft Marc een koper gevonden, de onderhandelingen gedaan, de deal gesloten en de overname tot aan het einde begeleid. En wij zijn s in zijn geheel financieel begeleid en gezorgd voor fiscale optimalisatie. Aan alle fases welke wij hebben doorlopen lag een financieel plan ten grondslag die periodiek werd ge-update en dat heeft gezorgd voor zowel financiële en fiscale optimalisatie. En dus kunnen we nu in alle rust genieten van onze ‘ouwe dag’ zonder ons zorgen te maken over onze financiële toekomst. Marc je bent soms echt een tovenaar!

Rob Pijper (voormalig eigenaar)
Sportpaviljoen Borne

Hoe heeft Marc geholpen?

Thematiek:

Branche:

Gerelateerd

Méér verhalen

Marc Bons Consultancy

Auto Bruins

Een paar jaar geleden stond ik als ondernemer op een kruispunt. Ging ik zo verder in het familiebedrijf, of ging ik de knop omdraaien? Allemaal vragen waarvan de antwoorden onmogelijk leken.

Lees meer

NTS Norma

Op een netwerkbijeenkomst viel de naam van Marc en werd ik geadviseerd eens contact met hem op te nemen. Ik was aandeelhouder en CEO van Norma en met een exit in het vooruitzicht was het voor mij ongewis wat er allemaal op mij af zou gaan komen.

Lees meer

Leurink Mode BV

In contact gekomen met Marc toen hij een bedrijf aan het verkopen was en ik in dat proces ook belanghebbende was. Zijn communicatieve stijl en strakke procesregie vielen bij mij in de smaak.

Lees meer
De volgende stap
Klaar om jouw bedrijf te laten groeien met Marc?