Succesverhaal van

NTS Norma

NTS Norma

“Marc heeft continu waarde toegevoegd”

Op een netwerkbijeenkomst viel de naam van Marc en werd ik geadviseerd eens contact met hem op te nemen. Ik was aandeelhouder en CEO van Norma en met een exit in het vooruitzicht was het voor mij ongewis wat er allemaal op mij af zou gaan komen. Zowel persoonlijk (wat te doen hierna?) maar ook in financieel opzicht. Na een intensief lifeplanning traject en een passende dosis rust is vervolgens niet alleen mijn vertrek goed verlopen, maar heb ik ook een stevig financieel fundament gecreëerd. Mijn vermogensstrategie is vrijwel volledig uitgevoerd en dit heeft samen met het uitvoeren van enkele toezichthoudende functies ertoe geleid dat ik enerzijds een gewenste inkomensstroom heb gerealiseerd (zowel actief als passief), anderzijds solide investeringskeuzes heb gemaakt. En dat alles ingebed in een minder hectisch leven!

Marc heeft continu waarde toegevoegd, eerst bij het ontrafelen, daarna bij het bedenken en vervolgens het begeleiden van de uitvoering. Eigenlijk het belangrijkste deel. Je merkt dat Marc de nodige ervaring heeft opgedaan in zijn leven en daardoor snel en adequaat kan inspringen. Maar altijd met een open vizier en een scherpe kritische blik, want hij zal het niet met alles eens zijn. En dat is maar goed ook, heeft voor mij uitstekend gewerkt namelijk.

Stan oude Mulders (ex-CEO NTS Norma)
SOM Beheer BV

www.nts-norma.nl

Hoe heeft Marc geholpen?

Thematiek:

Branche:

Gerelateerd

Méér verhalen

Sportpaviljoen Borne

Jarenlang heeft Marc ons begeleid, zowel zakelijk als privé. Toen de markt begon te veranderen (o.a. online verkoop) heeft hij in overleg met ons de strategische positionering van onze winkel gewijzigd.

Lees meer
Marc Bons Consultancy

Auto Bruins

Een paar jaar geleden stond ik als ondernemer op een kruispunt. Ging ik zo verder in het familiebedrijf, of ging ik de knop omdraaien? Allemaal vragen waarvan de antwoorden onmogelijk leken.

Lees meer

Leurink Mode BV

In contact gekomen met Marc toen hij een bedrijf aan het verkopen was en ik in dat proces ook belanghebbende was. Zijn communicatieve stijl en strakke procesregie vielen bij mij in de smaak.

Lees meer
De volgende stap
Klaar om jouw bedrijf te laten groeien met Marc?