Succesverhaal van

Auto Bruins

Auto Bruins

“Nu is Marc onze strategische adviseur en sparringpartner”

Een paar jaar geleden stond ik als ondernemer op een kruispunt. Hoe verder te gaan met het bedrijf. Vanaf het begin van dit proces heb ik Marc ingeschakeld om mij te begeleiden bijvoorbeeld kijkende naar mijn positie als vennoot. Door Marc zijn specifieke en goede onderhandelingsstrategie heb ik het bedrijf alleen kunnen aankopen, dit ook mede door zijn bedachte financieringsvariant. We hebben het bedrijfsmodel gewijzigd en ondertussen continu met Marc hierover gesproken en gediscussieerd om te juiste weg te kunnen vinden en om goed voorbereid te zijn op de toekomst. En dat is goed én verstandig geweest, zo hebben we ook de zware corona jaren goed weten door te komen. Nu is Marc onze strategische adviseur en sparringpartner. Samen houden we vinger aan de pols en kijken we naar de toekomst van mijn onderneming en die van mij en mijn gezin. We zijn een goed team samen en dat kan ik iedere ondernemer aanbevelen.

Rob Bruins (eigenaar)
Auto Bruins BV

www.autobruins.nl

Hoe heeft Marc geholpen?

Thematiek:

Branche:

Gerelateerd

Méér verhalen

Sportpaviljoen Borne

Jarenlang heeft Marc ons begeleid, zowel zakelijk als privé. Toen de markt begon te veranderen (o.a. online verkoop) heeft hij in overleg met ons de strategische positionering van onze winkel gewijzigd.

Lees meer

NTS Norma

Op een netwerkbijeenkomst viel de naam van Marc en werd ik geadviseerd eens contact met hem op te nemen. Ik was aandeelhouder en CEO van Norma en met een exit in het vooruitzicht was het voor mij ongewis wat er allemaal op mij af zou gaan komen.

Lees meer

Leurink Mode BV

In contact gekomen met Marc toen hij een bedrijf aan het verkopen was en ik in dat proces ook belanghebbende was. Zijn communicatieve stijl en strakke procesregie vielen bij mij in de smaak.

Lees meer
De volgende stap
Klaar om jouw bedrijf te laten groeien met Marc?