Waarom Marc?

Consultancy

tie
Directeuren, managers en ondernemers lopen vaak rond met alledaagse problemen en vraagstukken in het hoofd. Het inzichtelijk maken en beantwoorden hiervan is essentieel voor het bedrijf, maar ook voor jezelf. Het op juiste wijze adresseren, analyseren en oplossen levert uiteindelijk overzicht, rust én energie op! Wedden dat de cijfers dan ook beter worden?
meedenken

Marc, dé onafhankelijke adviseur die meedenkt

Regelmatig bestaat er behoefte aan een onafhankelijke adviseur die meedenkt, meekijkt en in sommige gevallen ook meewerkt. Of het nu gaat om bedrijfskundige beslissingen (bijv. sales en marketing, verkopen of overnemen, reorganisatie en/of herinrichting) of het begeleiden van een zwaarwegende investeringsbeslissing of de creatie én uitvoering van een exit-plan en de uitvoering daarvan. Ik heb als ondernemer dit allemaal mogen meemaken en dus weet ik waar ik over praat. Waar moet je echt op letten en wat levert vanuit integraal perspectief de meeste toegevoegde waarde op. Of denk je dat je accountant dit ook allemaal kan?

Ondernemers zijn vaak op zoek naar een klankbord, iemand die echt luistert, kritisch analyseert en eerlijk het probleem duidt of de oplossing biedt. No-nonsense, maar altijd onderbouwd. Een ideeënrijke consultant, die in ‘Jip en Janneke’ taal spreekt en presenteert. Of zoals relaties mij (gelukkig) zien, als een creatieve sparringpartner.

Na een grondige inventarisatie zal een concrete onderzoeksvraag worden gedefinieerd. Gezamenlijk gaan we op zoek naar het juiste antwoord, waarbij ik het proces zal aanjagen en deze pas weer loslaat als het doel is bereikt. Vooraf zal ik een projectprijs calculeren gebaseerd op het verwachte aantal uren welke aan het betreffende traject zal worden besteed.

Wat mag je verwachten
Kennismaken?

Bel mij gerust voor een afspraak.

Resultaten
Even wat getallen...
Relaties geholpen als consultant
0 +
Bedrijfsvraagstukken behandeld
0 +