Succesverhaal van

Leurink Mode BV

Leurink Mode BV

“Zijn communicatieve stijl en strakke procesregie vielen bij mij in de smaak”

In contact gekomen met Marc toen hij een bedrijf aan het verkopen was en ik in dat proces ook belanghebbende was. Zijn communicatieve stijl en strakke procesregie vielen bij mij in de smaak. Ik had toen besloten dat ik Marc graag als adviseur wenste te verbinden aan mijn onderneming en aan mij en mijn gezin. Na een scan van onze gehele situatie (inclusief privé) heeft hij ons zijn visie en mogelijkheden gepresenteerd. Digitaal zagen wij onze toekomst voor ons! Vervolgens het stappenplan gedegen en pragmatisch uitgevoerd, met als eerste echte stap de ontmanteling van onze vennootschappelijk pensioenaanspraken (overbodig én te duur) en ‘slimme’ uitbouw van onze vastgoedportefeuille. Tegenwoordig maak ik veelvuldig gebruik van Marc zijn kennis en ervaring, maar zeker ook van zijn nuchtere of liever no-nonsens kijk op zaken. We bouwen samen aan een integrale formule om de toekomst van ons bedrijf te waarborgen, maar Marc is ook bezig voor ons een nieuwe onderneming aan te kopen die complementair is aan onze bestaande portfolio. Ik zie hem als een allround sparringpartner, die indien benodigd zijn kennisnetwerk direct inschakelt. Zakelijk en privé zie ik hem als mijn ‘most trusted advisor’ waarbij termen als integer en respectvol hem goed beschrijven.

Marc Leurink (algemeen directeur/DGA)
Leurink Beheer BV

www.leurinkmode.nl

Hoe heeft Marc geholpen?

Thematiek:

Branche:

Gerelateerd

Méér verhalen

Sportpaviljoen Borne

Jarenlang heeft Marc ons begeleid, zowel zakelijk als privé. Toen de markt begon te veranderen (o.a. online verkoop) heeft hij in overleg met ons de strategische positionering van onze winkel gewijzigd.

Lees meer
Marc Bons Consultancy

Auto Bruins

Een paar jaar geleden stond ik als ondernemer op een kruispunt. Ging ik zo verder in het familiebedrijf, of ging ik de knop omdraaien? Allemaal vragen waarvan de antwoorden onmogelijk leken.

Lees meer

NTS Norma

Op een netwerkbijeenkomst viel de naam van Marc en werd ik geadviseerd eens contact met hem op te nemen. Ik was aandeelhouder en CEO van Norma en met een exit in het vooruitzicht was het voor mij ongewis wat er allemaal op mij af zou gaan komen.

Lees meer
De volgende stap
Klaar om jouw bedrijf te laten groeien met Marc?