Succesverhaal van

Jan van Halst

Jan van Halst

“Marc hamerde vooral op eenvoud”

Na mijn voetballoopbaan (als voetballer én bestuurder) vond ik de tijd rijp om al mijn opgedane ervaring en kennis te bundelen en een nieuwe weg in te slaan. Mijn wens was het oprichten van een onderneming die leiderschap en teamtrainingen geeft. Vragen die bij mij opkwamen waren bedrijfskundige van aard en specifiek kijkende naar mogelijke financiële en fiscale varianten. Alle gedachten met betrekking tot deze nieuwe onderneming heb ik met Marc gedeeld en na een kritische kijk op de propositie maar ook commerciële mogelijkheden is hieruit is een gefundeerd bedrijfsmodel gerold waar ik direct mee aan de slag kon. Marc hamerde vooral op eenvoud, vennootschappelijke flexibiliteit vanwege verwachte groei en toekomstige schaalbaarheid (o.a. online portfolio). Ik ben nu een aantal jaren verder en het model staat als een huis, maar uiteraard houden we deze gezamenlijk regelmatig tegen het licht, om ervoor te zorgen dat ik op koers blijf en het gebouwde model toekomstbestendig blijft!

Jan van Halst (DGA)
Van Baas naar Coach –  vanbaasnaarcoach.nl
Jan van Halst Academy – janvanhalst.nl

www.vanbaasnaarcoach.nl

Hoe heeft Marc geholpen?

Thematiek:

Branche:

Gerelateerd

Méér verhalen

Sportpaviljoen Borne

Jarenlang heeft Marc ons begeleid, zowel zakelijk als privé. Toen de markt begon te veranderen (o.a. online verkoop) heeft hij in overleg met ons de strategische positionering van onze winkel gewijzigd.

Lees meer
Marc Bons Consultancy

Auto Bruins

Een paar jaar geleden stond ik als ondernemer op een kruispunt. Ging ik zo verder in het familiebedrijf, of ging ik de knop omdraaien? Allemaal vragen waarvan de antwoorden onmogelijk leken.

Lees meer

NTS Norma

Op een netwerkbijeenkomst viel de naam van Marc en werd ik geadviseerd eens contact met hem op te nemen. Ik was aandeelhouder en CEO van Norma en met een exit in het vooruitzicht was het voor mij ongewis wat er allemaal op mij af zou gaan komen.

Lees meer
De volgende stap
Klaar om jouw bedrijf te laten groeien met Marc?