Succesverhaal van

De Prinsenhof Interieur & Advies

De Prinsenhof Interieur & Advies

“Ons bedrijf hing letterlijk en figuurlijk met touwtjes aan elkaar vast”

Via een bevriende ondernemer waar Marc als consultant aan was verbonden, kwamen we met hem in contact. We hadden een prachtig bedrijf, met hoogwaardige en kwalitatief goede producten en een omvangrijk en waardevol klantenbestand. Maar ons bedrijf hing letterlijk en figuurlijk met touwtjes aan elkaar vast en het klopte niet, niet qua rentabiliteit maar ook niet qua organisatie en inrichting. Dat is inmiddels compleet veranderd. Marc heeft na een grondige inventarisatie (financieel/fiscaal, marketing en communicatie en procesmatig) ons op allerlei deelgebieden geadviseerd en ondersteuning geboden bij de implementatie. Niet onbelangrijk op een tempo die wij ook aan konden!

Geerhard Lashof (eigenaar)
De Prinsenhof Interieur & Advies

www.deprinsenhof.nl

Hoe heeft Marc geholpen?

Thematiek:

Branche:

Gerelateerd

Méér verhalen

Sportpaviljoen Borne

Jarenlang heeft Marc ons begeleid, zowel zakelijk als privé. Toen de markt begon te veranderen (o.a. online verkoop) heeft hij in overleg met ons de strategische positionering van onze winkel gewijzigd.

Lees meer
Marc Bons Consultancy

Auto Bruins

Een paar jaar geleden stond ik als ondernemer op een kruispunt. Ging ik zo verder in het familiebedrijf, of ging ik de knop omdraaien? Allemaal vragen waarvan de antwoorden onmogelijk leken.

Lees meer

NTS Norma

Op een netwerkbijeenkomst viel de naam van Marc en werd ik geadviseerd eens contact met hem op te nemen. Ik was aandeelhouder en CEO van Norma en met een exit in het vooruitzicht was het voor mij ongewis wat er allemaal op mij af zou gaan komen.

Lees meer
De volgende stap
Klaar om jouw bedrijf te laten groeien met Marc?