De wereld om ons heen verandert met een enorme snelheid en niet zo’n klein beetje ook. De consument van vroeger bestaat niet meer, de consument van nu is veeleisend, heeft enorm veel keus en kan u uitspelen, terwijl de consumenten van de toekomst een ‘digitale generatie’ is.

Hoe zorg je ervoor dat klanten bij je willen horen, je gaan volgen, je gaan adviseren bij derden en dus eigenlijk (zakelijke) vrienden van je gaan worden? In de klassieke marketing werd er vanuit gegaan dat je je doelgroep zeer zorgvuldig moest selecteren en je bedrijf-merk parallel hieraan moest positioneren. Times are changing, Marketing 3.0 is gearriveerd en dat heet Concepting.

Heeft u ook wel eens het idee dat uw bedrijf gevangen zit in haar eigen product-markt omgeving en dat hierdoor de resultaten niet (meer) voldoende zijn of verder verslechteren? Ook wel eens het idee dat uw bedrijf zich anders moet profileren, moderner en toekomst (én crisis) bestendiger moet zijn ingericht, denk alleen al aan bijvoorbeeld Social Media?

Concepting is de oplossing. Integratie van de kernwaarden van de onderneming met nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe klantbenadering en beleving en een rode marketingdraad door de gehele onderneming.Voeg hier aan toe de juiste passie en energie en uw onderneming is klaar voor de toekomst.

Interesse in een presentatie?

Tarief 2019: € 158,50 per uur exclusief BTW.